Privacy Policy

Privacyverklaring

Bedrijfsgegevens
Bo Slaterus Mindfulness, gevestigd in Houten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Bo Slaterus Mindfulness verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten, goederen en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Geboorte datum

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Bo Slaterus Mindfulness verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou: – Gezondheid situatie

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Bo Slaterus Mindfulness verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief
– Nadere informatievoorziening over actuele ontwikkelingen, nieuwe trainingen, workshops en events.  
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om te beoordelen of de diensten en producten passen bij jouw situatie
– Om goederen en diensten bij je af te leveren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Jouw gegevens zullen alleen voor de hierboven genoemde doeleinden worden gebruikt en worden maximaal zes maanden na voltooiing van een dienst of product bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij zullen jouw gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij Bo Slaterus Mindfulness daartoe verplicht is op grond van de wet. Bo Slaterus Mindfulness zal in dit verband alle redelijkerwijs mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen ter bescherming van de belangen van haar klanten en websitebezoekers.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Bo Slaterus Mindfulness gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Hyperlinks

Onze websites bevatten mogelijk hyperlinks naar websites van derden. Bo Slaterus Mindfulness is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en is evenmin verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies door deze websites. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die je bezoekt.

 

Aansprakelijkheid
Hoewel Bo Slaterus Mindfulness maximale zorg besteedt aan de op de websites getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. Bo Slaterus Mindfulness aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid. Alle informatie en materialen op de websites zijn bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie op deze websites kan niet worden beschouwd als een advies. Beslissingen op basis van de informatie op deze websites zijn voor jouw eigen rekening en risico.

 

Wijzigingen
Bo Slaterus Mindfulness behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het privacybeleid van Bo Slaterus Mindfulness. Je kunt jouw gegevens altijd opvragen, waar nodig laten wijzigen, dan wel verwijderen. Neem hiervoor en voor andere vragen over ons privacybeleid gerust contact met ons op: info@boslaterusmindfulness.nl

Autoriteit Persoonsgegevens
Wil jij een klacht indienen of heb je vragen over het gebruik van jouw persoonsgegevens door Bo Slaterus Mindfulness? Neem dan direct contact met ons op: info@boslaterusmindfulness.nl of 06 20384416. Wij nemen jouw klacht direct in behandeling.