Over mij

Mijn naam is Bo Slatérus geboren op 11 april 1989.

Vier jaar geleden ben ik op mijn werk in aanraking gekomen met mindfulness en het ontwikkelen van mijn mindset. Deze lifestyle boeide me vanaf de eerste dag. Nadat ik een 8-weekse training heb gevolgd, wist ik het, ik wil mensen inspireren om door een andere bril naar het leven, zichzelf en andere mensen te kijken. Ik wil mensen leren om zich op een positieve manier persoonlijk te ontwikkelen, waardoor men nog meer van het leven kan genieten.

Om meer kennis over mindfulness, mindset en persoonlijke ontwikkeling te krijgen, heb ik mijn neus gestoken in de vele boeken op dit gebied en werd het studeren geblazen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd over mindfulness en seminars gevolgd over mindset. Op die wijze heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd over het vak en over mezelf.

Qua boeken heb ik onder andere de volgende bestudeerd: Think and Grow Rich van Napoleon Hill, De kracht van het Nu van Eckhart Toll, De wet van de aantrekking van Esther en Jerry Hick, The Science of getting Rich van Wallace D. Wattles en het allermooiste en meest inspirerende boek is voor mij Master Your Mindset van Michael Pilarczyk.

Master Your Mindset heeft mijn leven in alle opzichten veranderd. En waarom…elke letter bleef mij boeien en elke oefening in het boek is een eye opener. Door dit boek ben ik me persoonlijk meer gaan ontwikkelen en bereik ik alle doelen, die ik voor mezelf stel. Hoe…?

“Alles is mindset, alles begint met een gedachte, zei deze wijze man”.

Door middel van mijn workshops en trainingen, wil ik mensen laten inzien en beleven, hoe je bewuster en positiever kan gaan leven. Dat je je daarbij bewust wordt van (automatische) gedachten patronen. Dat je je meer relaxter en ontspannender gaat voelen om zo een mooier leven voor jezelf en je omgeving te creëren. 

Mindfulness is voor mij een toegevoegde waarde gebleken en dat wil ik mijn cursisten ook graag meegeven.

En nee, ik heb niet uren lang op een berg in Azië zitten mediteren of een week bij de monniken geleefd. Maar door middel van contacten en gesprekken met inspirerende mensen en de lessen van goede en deskundige docenten, durf ik te zeggen dat ik van toegevoegde waarde ben om met het uitdragen van de lifestyle mindfulness mensen te helpen een mooier leven te laten leiden.

Enjoy The Moments