‘DOE WAT JE ÉCHT LEUK VINDT EN WORD DAAR HEEL ERG GOED IN.’

‘’Deze zin, uit het boek Master Your Mindset, veranderde in 2016 mijn leven. Ik wou niets liever meer dan mindfulness trainer worden en mensen inspireren op het gebied van persoonlijk ontwikkeling en mindset.’’

‘’Mindfulness was en is voor mij een toegevoegde waarde gebleken en dat wil ik mijn deelnemers ook graag meegeven.’’ Vanuit die gedachte heb ik Bo Slatérus Mindfulness opgericht.

In 2016 ben ik op mijn werk in aanraking gekomen met mindfulness. Deze lifestyle boeide me vanaf de eerste dag. Nadat ik een 8-weekse training heb gevolgd, wist ik het, ik wil ook mensen inspireren om door een andere bril naar het leven, zichzelf en andere mensen te kijken. Ik wil mensen leren om zich op een positieve manier persoonlijk te ontwikkelen, waardoor men nog meer van het (dagelijkse) leven kan genieten. De tijd gaat immers veel te snel.

Om meer kennis over mindfulness, mindset en persoonlijke ontwikkeling te krijgen, heb ik mijn neus gestoken in de vele boeken op dit gebied en werd het studeren geblazen.         

Boeken als: Think and Grow Rich van Napoleon Hill, De kracht van het Nu van Eckhart Toll, De wet van de aantrekking van Esther en Jerry Hick, The Science of getting Rich van Wallace D. Wattles, De Rijkste man van Babylon van George S. Clason, The Secret van Rhonda Byrne en Master Your Mindset van Michael Pilarczyk, werden vol gekalkt met aantekeningen en penstrepen.

Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd over mindfulness en seminars bijgewoond over mindset en persoonlijke groei. Op die wijze heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd over het vak en over mezelf.

Mindfulness was en is voor mij een toegevoegde waarde
gebleken en dat wil ik mijn deelnemers ook graag meegeven.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd op het gebied van mindfulness, mindset en persoonlijke ontwikkeling wil ik door middel van mijn workshops en trainingen aan je laten zien en beleven. De workshops en trainingen zitten vol met oefeningen, meditaties, theorie en handige tools die jij in het dagelijkse leven kan gebruiken en inzetten.

En nee, ik heb niet uren lang op een berg in Azië zitten mediteren of een week bij de monniken geleefd. Maar door middel van contacten en gesprekken met inspirerende mensen en de lessen van goede en deskundige docenten, durf ik te zeggen dat ik van toegevoegde waarde ben om met het uitdragen van de lifestyle mindfulness mensen te helpen een mooier leven te geven.

Want je leeft vandaag!